Contact & Detalii

Pe lângă programul  muzical indispensabil oricărui eveniment, prezența unor profesioniști ai dansului este cea care face diferența ! 


 Momentele de reper din viata personală sau profesională pot fi animate și diversificate printr-un inedit spectacol tematic, astfel încât orice petrecere poate deveni un eveniment de proporții pe care niciun invitat nu o sa-l uite curând! 

Realizăm spectacole pentru orice fel de evenimente, atât private: nunți, botezuri, aniversări, majorate, reuniuni, petreceri de sărbători (Crăciun, Paște, Revelion etc.), cât și office/corporate.

 Evoluăm în formație de 4 dansatoare, însă ne putem mări componența când ringul, respectiv scena ne-o permite. Clientul poate alege tipul de dans și numărul de dansuri din spectacol. 

Pentru un efect garantat vom adăuga coregrafiilor noastre și momente interactive cu invitații pe melodii bine-cunoscute (hore, sârbe, Limbo-dance, "El meneaito", "Macarena", oriental, "Follow the leader", "Cotton Eye Joe"- country etc.).

Realizăm și coregrafii la cerere, personalizate sau adaptate pentru a crea surpriza perfectă!

Disponibilitate- locală (București, Prahova) și în deplasare. 

Contact- 0725/49.52.49
trupachic@yahoo.com
sau CLICK  
Puteți fi la curent cu toate noutățile trupei apăsând butonul LIKE al paginii noastre de facebook sau Follow pe instagram!


Facebook Trupa de dans "Chic"

Instagram trupachic