Pachet botez

Pentru a întâmpina cum se cuvine venirea pe lume a pruncului dumneavoastră v-am pregătit un pachet special de divertisment! Acesta conține un spectacol teatral emoționant, comic și surprinzător realizat de 3 sânziene. 

Ele sunt surori, toate zâne bune, ursitoare și aduc pentru fiecare copilaș în parte urări unice, adaptate și personalizate. Ele îi ursesc celui mic un drum frumos în viață, un suflet curat și o minte luminată. Nici părinții și nici nașii nu sunt ocoliți! Zânele le ursesc acestora duios despre împlinirea adusă de cel mic și de bogăția imensă apărută acum în sufletele lor.
Cele 3 zâne mai au o soră, însă, din nefericire aceasta a cam îmbătrânit, are riduri și vocea o cam lasă. Nici temperamentul său nu e prea agreat, țipă mult și face tam-tam, așa că cele 3 zâne evită să o mai invite la vreun botez. 

Spectacolul continuă cu un moment de dans delicios -Disney rock & roll cu 4 Minnie Mouse simpatice care vor fi atracția tuturor copiilor și se încheie cu un mult-așteptat moment de dans interactiv pe ritmuri bine-cunoscute, totul pentru a da startul unei petreceri de neuitat! 

Opțional vă oferim program de entertainment pentru cei mici (jocuri, dansuri, figurine din baloane si face-painting), dar și pentru cei mari (coregrafii din repertoriul trupei CHIC).
















2 comentarii: